Laddar...

Om oss

Om oss på Spinoola

Vi är ett företag som försöker bryta ned barriärerna till den digitala världen. Vi försöker förenkla och ge alla med en dröm en möjlighet att bli digitala. Digitala lösningar ska inte behöva vara så komplicerat tycker vi. Programmering är en viktig del av framtiden för alla som fullt ut vill förstå vår digitala värld. Kodning är framtidens språk och alla har nytta av att ha grundläggande kunskaper i språket.

Vår vision är att alla ska bli mer digitala för att det behövs och för att det är en förutsättning för att lyckas på många områden idag. Att lära sig programmering ger ett försprång och vi vill sprida kunskaperna till fler!

Spinoola har även ett brett nätverk av specialister i Sverige och Europa. Vi erbjuder kunderna lokal kvalitetssäkring och projektledning och alla kontrakt görs med oss enligt svenska lagar och regler. Vi kan inte bara erbjuda priser som är 2-3 gånger billigare än mediebyråers men även erbjuda erfarna specialister i världsklass.

Vi vill hjälpa dig att förverkliga dina digitala drömmar stora som små. Tillsammans tar vi bort de hinder som står i vägen för dessa drömmar. Vi tror starkt på att det går att hitta en lösning som passar just dig. Vi hjälper företag att gå från traditionella till digitala affärsmodeller anpassade för vår tids utmaningar.

Lotta_spinoola

Lotta Karlsson Domonkos
Grundare & Projektledare
Mobil:
+46 766 34 34 61  
E-post:
lotta@spinoola.com

Erfarenhet inom digitala tjänster och online verksamhet. Passion för den digitala världen och att leverera smarta lösningar till kunder. Webmaster och Magisterexamen i Besluts- och Riskanalys. Talar svenska, engelska, spanska, franska och polska.

amin_spinoola

Amin Ziani
Affärsutveckling & Marknadsföring
E-post: amin@spinoola.com
Tel. +4673 8737773

Erfaren inom online marknadsföring och affärsutveckling. Passionerad över att skapa produkter och tjänster som förändrar människors vardag. Kandidatexamen inom Företagsekonomi och snart en Master i Management. Talar svenska, engelska och arabiska. 

Dovile

Dovile Trepkevicuite
Marknadsföring & Försäljning
E-post: dovile@spinoola.com
Tel. +46720147541

Erfaren journalist och PR- specialist. Kunnig inom Content Marketing. Passionerad över att bli flytande i svenska just nu. 🙂 Kandidatexamen i Journalistik och snart en Master i Media och Management. Talar engelska, svenska, litauiska och ryska.