Laddar...

LÄR DIG FRAMTIDENS SPRÅK

Det digitala språket
Läs mer

Tjänster

Kodningskurser

Framtiden är digital och nyckeln är att kunna det digitala språket. Lär dig programmera i en inspirerande startup miljö.

Webbutveckling & Hemsida

Vi hjälper dig att översätta idéer till tekniska och praktiska lösningar som passar utifrån din tid, budget och ditt behov.

Digital marknadsföring & Översättning

Att aktivt arbeta med digital marknadsföring på nätet är av stor betydelse för er verksamhetsutveckling.

Grafisk design

Framtagning av grafisk varumärkesprofil med en genomtänkt varumärkesplan

Vad gör vi? Hur arbetar vi? Lär dig allt i vår video!

Varför Spinoola?

Vi är ett företag inom kodning och digitala tjänster som försöker bryta ned barriärerna till den digitala världen. Vi försöker förenkla och ge alla med en dröm en möjlighet att bli digitala. Digitala lösningar ska inte behöva vara så komplicerat tycker vi. Programmering är en viktig del av framtiden för alla som fullt ut vill förstå vår digitala värld. Kodning är framtidens språk och alla har nytta av att ha grundläggande kunskaper i språket.

Vi är ett alternativ till etablerade aktörer som tenderar att förstora projektets omfång och kostnader. Vi delar istället upp ditt projekt i mindre delar där du endast betalar för det som verkligen behövs.

Genom vårt nätverk av frilansare skräddarsyr vi lösningen som passar dig med målsättningen att jobba nära dig som kund. Du behöver inte oroa dig för att hitta de bästa specialisterna för dina behov, det gör vi.

 

Så fungerar det

1. Syfte

Du berättar för oss vad du behöver. Vi gör en teknisk specifikation baserad på det och bryter ner det i mindre delar.

2. Nätverk

Vi kontaktar kunniga experter inom rätt område. Vi presenterar olika alternativ på ett enkelt och transparent sätt för dig.

3. Transparant

Du väljer alternativ. När uppdraget startats erbjuder Spinoola dig ett upplägg med minimal risk där du som kund betalar per delleverens.

Vill du lära dig koda?

Ja jag vill lära mig det digitala språket!