Laddar...
kodningskurs

Coding is the new black

Idag är utvecklare den moderna tidens hantverkare och väldigt eftertraktade ute på marknaden. Dels för den unika kunskap de besitter samt hur ljus framtiden ser ut inom webb- och apputveckling. Att lära sig utveckla är som att lära sig ett nytt språk, många börjar lära sig programmera för att de även gillar utmaningen av att lära sig något nytt och lösa de problem som uppstår medan man programmerar. I dagens läge sker det mesta via/på våra datorer och ifall datorer är en del av ditt liv, då borde lärandet av att programmera att förbättra ditt liv.

Nedan ser du 5 anledningar till att man ska börja utveckla/bli en utvecklare:

1. Framtidens språk
Att lära sig programmera är som att lära sig ett nytt språk, allt från JavaScript till Python. Idag är vi välmedvetna om webbteknologins framfart och att det är en spännande plats att vara på. Kodning finns i nästan all teknik vi använder oss av idag och kommer med största sannolikhet i framtiden ha en större inverkan/vikt i vår teknik.

2. Eftertraktad
Det är ingenting nytt att utvecklare blir mer och mer populära. I och med den unika kunskap man besitter vill alla på arbetsmarknaden ha dig. Det kommer finnas många som vill skapa sin egen hemsida eller applikation men har inte kunskaperna som du besitter i programmering, vilket leder till att dessa personer vill anställa dig.

3. Pengar
I och med den höga efterfrågan av utvecklare är företagen idag mer villiga att betala utvecklare mer i lön för att få den bästa ute på marknaden. Du kan även själv som utvecklare löneförhandla enklare i och med att du besitter en unik kunskap som väldigt många efterfrågar idag.

kodningskurs

4. Frihet & valmöjligheter
Vill du jobba för ett stort högomsatt bolag eller starta ett eget företag? Ingen fara, du kan välja vilket som passar dig bäst som utvecklare. Det kan vara allt ifrån att skapa en egen applikation som du har drömt om till att hjälpa din morbrors restaurang med en ny hemsida. Med hjälp av programmering kan man ge sig in i alla typer av branscher och jobba med exakt vad man känner för.

5. Det är kul!
Att programmera handlar inte bara om att koda och tjäna en massa pengar, det är också väldigt kul när man väl har lärt sig. Kodning är som sagt något som man kan anpassa efter sig själv och utveckla något som man själv brinner för och tycker är kul.

Det kan vara roligare att lära sig koda i grupp. Just nu har vi på Spinoola arrangerat en webbutvecklingskurs för nybörjare. Börja din kodningsresa här.

Leave a Reply